Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie!
Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja.
Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed.
Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen.
Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron.
Herkomst: Laissac, Aveyron
Gewicht: ongeveer 250g
Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren.
Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie
15 minuten voor een formaat van 2 porties
Vetten: 9,0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g
Koolhydraten: 8,7 g
Waarvan suikers: <0,5 g
Vezels: 2,0 g
Eiwitten: 8,4 g
Zout: 0,76 g
Handgemaakt in onze werkplaats in Laissac, in de Aveyron, is deze worst afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boerderijen in de Aveyron. Deze worst is een nitrietvrije worst, gemaakt van slechts 3 ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja.
DLC: 90 dagen
Gewicht: 80g
Herkomst: Laissac, Aveyron